Financiële Ondersteuning Bibliobeek


Om de bibliotheek in Vierlingsbeek te kunnen exploiteren hebben we ondersteuning van de inwoners en gebruikers nodig. We hebben hiervoor een 10-tjes steunactie opgezet.

Ons uitgangspunt is dat alle Biblioplusleden die gebruik maken van Bibliobeek ook 10-tjes lid zijn.
In de zomer van 2011 zijn een 30–tal vrijwilligers bij ieder huis langs geweest om inwoners te vragen om jaarlijks €10,- te betalen aan de Stichting Bibliotheek Vierlingsbeek. Vele inwoners hebben inmiddels een machtiging ondertekend waarin zij verklaren jaarlijks € 10,- of meer te betalen aan de Stichting Bibliotheek Vierlingsbeek. Leden van de bibliotheek betalen daarnaast hun jaarlijkse abonnement aan Biblioplus. Dit abonnement van Biblioplus is noodzakelijk om boeken te kunnen lenen.

Boekensteunen
Diverse ondernemers, particulieren en organisaties zijn inmiddels boekensteun geworden van Bibliobeek. Zij leveren via sponsering diensten en/of een financiële bijdrage. Wij stellen dit zeer op prijs, omdat we hiermee in staat zijn om onze bibliotheek te blijven exploiteren. We hebben nog steeds veel boekensteunen nodig. Heeft u interesse in ons sponsorpakket? U kunt hiervoor contact opnemen via info@bibliobeek.nl

Hoe kunt u Bibliobeek ondersteunen ?
– Door 10-jes lid te worden. U sponsort dan een bedrag van 10,- euro per jaar. U ondersteunt hiermee de exploitatie van Bibliobeek en kunt gebruik maken van de boekenruildienst.
– Door boekensteun te worden. U sponsort dan een bedrag van 50,- euro per jaar. U ontvangt dan tevens een mooie handgemaakte houten boekensteun, die bij u thuis wordt bezorgd.

Etalage van Bibliobeek
Tegen vergoeding kunt u gebruik maken van onze etalage. In overleg met onze etaleur wordt uw product en/of dienst voor een bepaalde periode tegen een afgesproken vergoeding tentoongesteld. U kunt hiervoor een verzoek indienen via info@bibliobeek.nl

Download hier het machtingsformulier en lever het in bij Bibliobeek, Vrijthof 16, 5821 BG Vierlingsbeek.

Onze 10-tjes leden, boekensteunen en overige sponsoren zijn de basis van ons bestaan als Bibliobeek!